China Gedrukte Kartondoos fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Williams Wu

Telefoonnummer : 86-18219176502

WhatsApp : +8618219176502

Free call
Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.

IPACK, de Dienst nooit Einden

  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
  • Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant
Merken: Ipack Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 9,000,000-15,000,000 Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding
Van de Ipacktechnologie (Shenzhen) Co. Ltd is een professionele verpakkende productenfabriek met 12000m installatie ² en 200 die personeelsleden, in kuststad en het technologiekapitaal wordt gevestigd van China-Shenzhen.
Met gevorderd volledig-vastgesteld productiemateriaal en professioneel beheersteam, heeft het bedrijf SGS Controleverslag, NBCU-Rapport, ISO9001, ISO 14001, FSC, Sedex/SMETA-controle, de Hoofdcertificaten van G7.
Wij pogen onze klanten one-stop dienst met inbegrip van verpakkingsontwerp, ontwikkeling, productie, en het verschepen te verlenen.
Wij begrijpen diep de kwaliteit ons leven, wat ons constant om in onze productielijn inspireren te investeren, op dit ogenblik wij heeft de meest geavanceerde druk machine-Heidelberg CD 6+1 snelheid hoofd, de drukplaatmachine van CRON CTP is, automatische doos vouwen machine, automatische kwaliteitscontrolemachine, hete stempelmachine, UVmachine enz. die Plus, zijn wij uitgerust met de meest geavanceerde automatische de kleurenkaliberbepaling van Duitsland CRON
het systeem, dat elk product kan verzekeren blijft hoge kleurenverzadiging en kleurennauwkeurigheid. Met al die gevorderde materiaal en professionele beheersteam, kunnen wij de beste producten aan onze klanten leveren.
Geschiedenis

2019:

September: Met het kweken van team en zaken, IPACK-beweging aan een fabriek 12,000㎡ in Guangmin-District, Shenzhen. De productiecapaciteit was gestegen met 2 keer.

2015:

Januari: De invoer twee grote volledig-automatische drukmachines van Duitsland, zorgt onze producten in hoogte ervoor - kwaliteit.

Maart: Beëindig het voorschot van de nieuwe drukmachines. De nieuwe machines beginnen te werken.

Juli: Treed in de Druk van en de Verpakking van Conferentie in Shenzhen toe.

2014:

Juli: IPACK kreeg ISO9001: het certificaat van 2008. IPACK is geëngageerd aan het hoogste niveau van klantentevredenheid en aan voortdurende verbetering op lange termijn van zijn kwaliteitsbewakingsproces.

2013:

Wij begonnen om onze zaken aan verwant gebied uit te breiden als verpakking. Wij voerden vele post-procesmachines in om ons te helpen mooie verpakking voor onze klanten maken. Ons doel is een gemakkelijke manier voor klanten op te bouwen om aangepaste verpakking voor hun producten te maken.

2010:

IPACK werd gevestigd. Aan het begin van de carrière, concentreerden wij ons op drukkoninkrijk met inbegrip van zelfklevende stickerdruk, etiketteren druk en tijdschriftdruk. Op dat ogenblik, is de vraag naar drukproducten reusachtig en wij werden op dat ogenblik groot succes.

Dienst

Dank aan rijke ervaring, professionele team en partijen van geavanceerde machines, IPACK kan brede waaier van banen doen. Om de premiedienst aan onze klant te verlenen, is IPACK meer dan verheugd geweest om u met onze beste inspanningen te steunen.


De dienstwaaier:
Wij bieden „allen in één“, en de structuurontwerp van de de dienstvorm aan, steekproef die vervaardigen verschepen maken drukken.


Breed Assortiment:
Het vouwen van Karton, Stijf Vakje, Golfvakje, Oogschaduwpalet, PET/PVC-Vakje, het Winkelen Zak, Etiket, Kartonvertoning, PDQ, Speelkaarten, Affiche, Boek, Raadselboek, Wijnvakje, Sigaretvakje, Ritssluitingszak, Lenticular, Blaar Verpakking, Buisvakje.


De Dienst op de toegevoegde waarde:
- De Dienst van de productverpakking. Als uw productbehoefte om worden ingepakt alvorens te verschepen, kunnen wij u helpen om uw producten in te pakken.
- Internationale Lucht/Oceaan die de Dienst door:sturen. Om uw kostbare tijd te besparen, kunnen wij het verschepen voor u schikken.
- Als uw productleverancier in China is, kunnen wij naar uw productleverancier direct verzenden.

 

Ons Team

China Ipack Technology (Shenzhen) Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 0

  • Kevin Metros

  • Clegg M.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in